Presentació


Hola!! 

Em dic Alícia, i et dono la benvinguda al Camí de les Herbes.

Un camí de natura, màgia i medicina, que en seguir-lo, ens porta a la descoberta dels sentits i sensacions.

En aquest blog, que és com una llibreta de camp, trobaràs explicacions sobre herbes i els seus usos, i també els preparats que faig amb herbes i plantes de la zona on visc.

Receptes, descripcions, fotografies i usos que comparteixo encantada.

Per altre part, ofereixo  la possibilitat d'acompanyar personalment tallers i sortides per ensenyar el que sé, tant a nivell individual com de grup organitzat. Pots contactar amb mi a través del formulari que hi ha abaix de tot.

Camins oficials de bruixa moderna:

Llicenciada en Ciències Biòlogiques (UAB 1992) i Màster en gestió del Medi Ambient (UdG 1998).

M'avalen també alguns post graus relacionats amb l'ús de les herbes: el d'Elaboració de Dietes i Dietoteràpia (URiV 2003) i el de Cosmètica i Dermofarmàcia (UNED 2016).

He fet cursos d'Aromateràpia Científica (UdG 2014) i Aromateràpia en la cabina d'estètica (2023) amb la Laura Mestres d'Aromatraining

He estat Directora Tècnica dels laboratoris ARYUNA i  de la marca GANDIVA, de cosmètica natural durant 18 anys.


Sempre aprenent. Contínuament. Caminant.

El coneixement sobre les plantes medicinals és un llegat que no s'ha de perdre. Prové dels orígens de la humanitat i actualment és ben vigent, i necessari.

A cada moment hi ha estudis científics que corroboren el què sap la medicina popular sobre les herbes i plantes. En mesura del possible, aquests estudis s'enllacen en les entrades al blog.

Per altre part, el blog és també una plataforma per difondre el coneixement d'altres persones que també fan servir les herbes i els seus olis. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oli facial ISTIU

Bàlsam RESPIR

Bàlsam Drac Vermell