Bàlsam Drac Vermell

 És un ungüent formulat per quan fa mal la regla.


En un món ideal, la regla no hauria de fer mal. Si les dones poguessim descansar durant aquells dies, i ser conscients dels nostres cicles, i escoltar i fer cas al cos, segurament el mal de regla desapareixeria. 

Que faci una mica de mal quan comença la regla és bastant normal: el dolor correspon a les contraccions de l'úter, que expulsa la menstruació. 

En canvi, si el dolor és molt acusat, dura més de tres dies i provoca mareig o fins i tot desmais, és possible que pugui haver alguna malaltia tot darrera.

En tot cas, per aliviar el dolor provocat per la mestruacció es solen utilitzar antiinflamatoris com l'ibuprofè, i si no és suficient, estrògens i progesterona, sota prescripció del metge. Són hormones sexuals femenines, que regulen el cicle i calmen el malestar.

Els olis que componen el bàlsam Drac Vermell compleixen aquestes funcions: són antiinflamatoris i també ajuden a regular el cicle.

L'hipèric i la calèndula, barrejades amb mantega de cacao (ep!! la xocolata també ajuda a passar aquests dolors), i olis essencials de pi roig (amb propietats semblants a la cortisona), lavanda (proporciona relax i benestar), salvia (reguladora del cicle) i fonoll (antiespasmes i sedant).

Fes-te un massatge a les zones on et fa més mal: la panxa, la zona dels ovaris i úter, i també als ronyons. Descansa tot el que puguis i menja bé. I de seguida arribarà la fase de doncella on tot és de color de rosa!! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oli facial ISTIU

Bàlsam RESPIR