Els antimosquits garantitzats

M'agrada fer preparats personalitzats. Cada persona té les seves preferències en tots els aspectes.

En aquest cas m'han demanat un antimosquits potent, per poder fer ioga en un parc a l'aire lliure els vespres de primavera, i també per protegir la gossa de les picades d'insectes.

L'oli de les llavors de l'arbre del nim (Azadirachta indica), de la familia de les mèlies, és d'olor forta i color marron. S'utilitza per irritacions de la pell i entre d'altres, té propietats insecticides. Viu a les zones tropicals i subtropicals de la Terra.

L'oli de citronella de Ceilan (Cymbopogon nardus) és un repel.lent contrastat de mosquits.

I els altres olis essencials de la fòrmula (romaní, eucaliptus, lemongras, gerani, i orenga en el cas de l'esprai), també tenen components amb un aroma que no agrada a mosques ni mosquits, per la qual cosa, també els fan fugir. Alguns d'aquests olis, si es fan servir en molta quantitat, poden irritar la pell

Li he posat unes gotes d'oli essencials de flors d'ilang, per a equilibrar la forta olor dels altres components, suavitzada una mica pel gerani i el lemongras.


L'envàs petit és un roll-on de 50 ml. Porta com a base oli d'atmelles dolces, per nutrir la pell.

L'envàs blau és un esprai de 100ml, amb base d'aigua, pensat per pulveritzar a les mascotes, per a que no atraiguin ni mosquits, ni puces, ni paparres.


Si vols un oli personalitzat, no dubtis en demanar-m'ho!!



Més referències:

- Aromatranning: https://aromatraining.com/neem-un-excelente-aceite-contra-los-piojos/

- Aceite de nim : https://es.wikipedia.org/wiki/Aceite_de_nim


Lots:

Lot 4 i Lot 5 

Prunus dulcis Oil, Melia azarirachta seed oil, Cymbopogon citratus leaf oil, Cymbopogon winterianus leaf oil, Pelargonium graveolens leaf oil, Cananga odorata flower oil.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oli facial ISTIU

Bàlsam RESPIR

Bàlsam Drac Vermell